Ruházati üzlet áruvédelme

Ajánlat ruházati üzleteknek

Ruházati üzlet áruvédelme

A ruházati boltok áruvédelme a legköltséghatékonyabb. Áruvédelmi hatásfoka a legmagasabb. Ez a két paraméter a termékek tulajdonságából, címkézhetőségéből ered. A ruházati és sport termékek viszonylagos nagy mérete, anyaguk alkalmassága az áruvédelmi címkékkel való ellátásukat könnyűvé tesz. Az alkalmazható áruvédelmi címkék (kemény örök címkék) a legjobban detektálható típusok közé sorolhatók. Méretük lehet nagy (4-5 cm), a termékre szinte bárhova feltehetők, eltávolításuk illetéktelenül szinte lehetetlen (a termék komoly sérülésének elkerülése nélkül).

Milyen konfiguráció szükséges sport és ruházati shopokban

RF 8,2 MHz frekvencián működő áruvédelmi rendszert ajánlunk, mely hatékonyan teszi a dolgát ruházati termékek megvédése esetén. Helyi sajátosságokat figyelembe véve akár monó, akár duál áruvédelmi kapu telepítése is megfelelő megoldást nyújthat.

ngm profi 40 áruvédelmi kapu

Címke leválasztó mágnes, a kemény áruvédelmi címkék leoldására szolgáló eszköz, mely a kasszánál rögzítve kerül elhelyezésre.

leszedőmágnes áruvédelmi címkéhez

Kemény címke, 4 vagy 5 cm átmérőjű Amersec Picco tag örök, nem deaktiválható, szuperzáras áruvédelmi címke. A címkék felhelyezése a ruházati termékekre tűvel a termék átszúrásával rögzíthető.

áruvédelmi kemyény címke picco tag

 

Összefoglalva a ruházati üzlet áruvédelme a következő kötelező berendezéseket kívánja meg:

  • RF áruvédelmi kapu
  • Címkeleszedő mágnes
  • Kemény címke

 

Partner

 

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.