Öntapadós áruvédelmi címke

Öntapadós áruvédelmi címke

Az áruvédelmi matricák látszólag egyformák, nagyon egyszerű termékek. Teljesen mindegy kitől veszi meg a felhasználó, csak az ár számít. Ez akár igaz is lehetne, de mint minden termék esetén az öntapadós áruvédelmi címke minősége is függ a gyártótól, a megbízható forrástól.

Áruvédelmi címke 3x4 cm

áruvédelmi címke web-áruház

Mi a különbség a címkék között

A legnagyobb különbséget a gyártók tudatossága, pontossága adja. Az olcsó (nagyon olcsó) kínai gyárak méretlenül, ellenőrizetlenül ontják a rossz minőségű terméket. Gyakorlatilag minőség ellenőrzés nélkül minél olcsóbban tudjanak értékesíteni, csak a volumen és a bevétel számít. Garanciára, szavatossági igény kezelésére gyakorlatilag nincs mód. A rossz minőségű áruvédelmi címkék esetén a legyártott széria esetén nagy lehet a frekvencia szórás. Tehát egy jól beállított (8,00 és 8,3 MHz) rádiófrekvenciás áruvédelmi rendszer esetén a vásárló olcsón beszerez egy adag öntapadós áruvédelmi címke mennyiséget és csodálkozik, hogy a termék úgy tűnnek el, hogy a biztonsági kapu nem jelzi a lopás kísérletét. Ekkor jön a gondolat, hogy elromlott az áruvédelmi kapu, garanciális hiba, stb. De valójában nem ez történt, az olcsó áruvédelmi címke frekvencia tartományon kívül került, így az áruvédelmi antenna nem volt képes észlelni. Van lehetőség után állításra, de beavatkozásnak díja van, így az olcsóbb áruvédelmi csipogó sokkal drágább lesz, mint a minőségi termék.

A minőségi címkék

öntapadós áruvédelmi címke

A gyártás során folyamatos frekvencia monitorozással gyártódik. Az egyes gyártási egységek eltérése minimális. Garantálható az egyenletes frekvencia tartomány. Az áruvédelmi kapuhoz beállított értékeken belül marad minden külön szállítmányból származó címke. Már rövid távon is érdemesebb minőségi címkét vásárolni. Ne  dőljön be a kecsegtető olcsó, ismeretlen kínai lehetőségeknek, hacsak nincs égetnivaló pénze.

Mit kínálunk

Csak egy forrásból származó Amersec öntapadós áruvédelmi címke van a kínálatunkban. Többféle méretben és tapadási minőségben.

  • Normál vonalkódos deaktiválható áruvédelmi címke
  1. 3×3 cm fehér – címkenyomtatóval nyomtatható
  2. 3×3 cm fehér, vonalkódos
  3. 4×4 cm fehér, – címkenyomtatóval nyomtatható
  4. 4×4 cm fehér, vonalkódos
  5. 4×4 cm fagyasztható termékekre, vonalkódos
  6. 4×4 cm, fagyasztható termékekre, nyomtatható
  7. 3×4 cm, fehér, nyomtatható
  8. 3×4 cm vonalkódos
  9. 5×5 cm vonalkódos

A címkéket az áruvédelmi címke web-áruházban tudják megvásárolni

áruvédelmi címke web-áruház

Vonalkód webshop

 

 

 

 

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.