Használt áruvédelmi kapu

Használt áruvédelmi kapu – jelenleg nincs raktáron

Amersec EasyDet 8,2 Mhz áruvédelmi rendszer eladó

Ritkán előfordul, hogy kínálatunkban megjelenik egy-egy használt áruvédelmi rendszer. Jelen esetben egy sajnálatos üzletbezárásból vásároltunk vissza egy kiválóan működő, dekoratív Amersec antennapárt.

Amit tudni kell

A rendszert ruházati üzletben használták 14 hónapig, tehát gyári garancia már nincs rá. Mivel kitűnő, hibamentes állapotban van 3 hónap garanciát vállalunk a termékre. Ajánlom sport, ruházati, élelmiszer*, barkács* üzletekbe. Gyógyszertárakba, játék és elektronikai üzletekbe.

használt áruvédelmi kapu

Nézze meg a WebShop-ban

Milyen áruvédelmi címke használható

Az EasyDet 8,2 MHz-es használt áruvédelmi kapu működik mind kemény “örök” címkével, mely nem deaktiválható, mind öntapadós áruvédelmi címkével, mely deaktiválható.

Milyen széles kijárat fedhető le

110 cm – 160 cm széles nyílás figyelhető meg az áruvédelmi antenna párral. De itt meg kell jegyeznünk, hogy ez a legoptimálisabb körülmények között igaz. Itt a környezeti elektromágneses zajokra kell gondolni, melyeket a konnektorba csatlakoztatott készülékek generálnak. Minél több ilyen eszköz van egy üzletben, annál nagyobb az elektroszmog. Az áruvédelmi rendszere nagyon érzékeny antennákkal működnek, sajnos az elektromos interferenciára eléggé érzékenyek. A nagy zajszennyezett helyeken az antennákat közelebb kell tenni, de ez mindig a helyszínen derül ki.

Általánosságban kijelenthető:

  • ha csak kemény (nem deaktiválható) címkéket alkalmaznak az antennák közötti távolság 135-160 cm lehet
  • ha öntapadós áruvédelmi etikett címkék is használatban vannak az üzletben a távolság 110-135 cm lehet maximum az antennák között

Az öntapadós áruvédelmi matricák esetén ez kevésnek tűnhet, de az antennáinknak meg kell felelnie az Európai Unió emissziós előírásainak, a kimenő teljesítmény maximálva van az esetleges  egészség károsító hatás miatt. Ellentétben a Kínából származó minden kontroll nélkül behozott nagy energiájú “áruvédelmi” förmedvényekkel.

Az általunk kínált  használt áruvédelmi kapu megfelel minden EU előírásnak. Egészségkárosító hatása nincs.

A kínált csomag tartalma:

  • 2 db áruvédelmi antenna (1 db adó, egy darab vevő)
  • tápegység
  • szükséges kábelek
  • 2 db masszív festett fémtalp (ez az új antennák esetén opcionális, extra tartozék, ezt gyakorlatilag ajándékba adjuk, értéke 25000 Ft + áfa)

Az antenna rendszer ára: 180,000 Ft + áfa

Milyen egyéb költséggel kell számolni?

A telepítés és kiszállási díj nincs benne az árban.

A rendszer teljesen működőképes beüzemeléséhez szükség van még:

  • leszedő mágnesre (kemény címkék eltávolításához)
  • deaktiváló elektronikára (öntapadós áruvédelmi etikett címkék használata esetén)
  • kemény és / vagy öntapadós áruvédelmi címkére

A szükséges kiegészítőket és telepítést is természetesen megrendelheti az Amersec EasyDet áruvédelmi rendszerrel együtt.

Gyártói oldal

 

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.