Monó aruvédelmi kapu -NGM Profi 40

Monó aruvédelmi kapu -NGM Profi 40

A bolti lopások megelőzésnek legegyszerűbb, hatékony módja a monó áruvédelmi kapu használata. Ajánlott olyan üzletekbe, ahol kicsi a hely, egyszárnyú ajtó van, ami pl. az utcáról nyílik az eladótérbe. Hatékonyan lefedhető a kijárat ezzel a megoldással. az NGM Profi 40 áruvédelmi rendszer hatékonyan látja el feladatát. Önálló egy antennás adó-vevő rendszer (TRX). Kiválóan deríti fel mind a kemény, mind az öntapadós áruvédelmi címkéket.  Ajánlott a használata szinte mindenféle méretű üzletben. (Kisbolt, szupermarket, hipermarket).

amersec áruvédelmi rendszer

Teljesítménye

A monó áruvédelmi antennák sajátossága, hogy az antenna mindkét oldalán zajló vevőforgalmat képes figyelni. Tehát egy szupermarketban akár két darab pénztár is lefedhető egy antennával. Teljesítménye az alkalmazott áruvédelmi címke fajtájától és méretétől függ. De általánosságban 4×4 cm (Amersec) öntapadós áruvédelmi címke esetén a detektálási távolság oldalanként akár 85-90 cm. Kemény címkék esetén 110-115 cm. Csak kemény címkék használata esetén egy antennával akár 200 cm méretű kijárat is lefedhető.

Telepítés / karbantartás

Telepítését szakember (cégünk) végzi. Számítógépes program segítségével, hardverkulcson keresztül kerül beállításra az áruvédelmi antenna. A fizika telepítés történhet a padlóhoz rögzítéssel (fúrás, dübel) vagy fém kazánlemez talp. A második megoldást preferáljuk inkább. Kulturált megjelenést ad, az antenna nem teljesen fix, mozgatható (sok esetben ez előnyös pl: költözés, átalakítás, stb) a telepítés ideje rövidebb, viszont a talpnak költsége van.rf 8,2 mhz áruvédelelm

Teljesen digitális

Az NGM Profi 40 monó áruvédelmi kapu beállítása teljesen számítógépes szoftverrel lehetséges, nincs az alaplapon semmiféle manuális beállítási lehetőség Ennek előnye, hogy az AMERSEC Store Monitor segítségével az internetre kötött áruvédelmi antennák távfelügyelettel beállíthatók. Ezzel pénzt és időt spórolhat meg a cégének. Egy földrajzilag távol lévő telepítést is néhány per alatt be tudunk állítani*. (*Hardver feltételei vannak: meg kell  vásárolni -opcionális- a kommunikációs modult, mellyel az intrneten elérhető lesz az antenna).

 

 

Gyártói oldal: AMERSEC
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.