Leszedő mágnes fajták

Leszedő mágnes fajták

Az áruházakban a termékek megóvását a bolti lopástól sokféle képen meg lehet oldani. Léteznek mechanikus és elektronikus áruvédelmi megoldások és a kettő kombinációja is elterjedt. A mechanikus megoldások valami fizikai eszközzel gátolják a termék levételét a polcról, akasztóról például lakat, lánc vagy StopLock lezáró eszköz. A mechanikus és elektronikus védelmi kombináció az elektronika eszközök – főleg a demó darabok – eltulajdonítását megakadályozó elektromechanikus szerkezetek. A termék fizikailag hozzá van rögzítve egy lopásgátlóhoz, mely elvágása, vagy eltávolítási kísérlet esetén hangjelzést ad, mindenki találkozott már ilyen eszközzel. A harmadik csoport a passzív áruvédelmi címke (kemény címke, ufó, csipogó, ki hogy ismeri) ez a legelterjedtebb áruvédelmi eszköz a kiskereskedelmi egységeknél. Széles körben elterjedt, főleg sport és ruházati boltokban találkozhatunk vele.

Mivel szedhetjük le az áruvédelmi kemény címkét

Az áruvédelmi kemény etikett címkéknek sok-sok megjelenési formája van, sok alakban és méretben készülnek. Az alja és a méretei miatt különféle leszedő szerkezetet kell használnunk. Természetesen törekedni kell, hogy egy üzleten belül az áruvédelmi címkék formája, típusa (mérete nem feltétlen) homogén legyen. Nézzük milyen típusú áruvédelmi etikett címkéhez milyen típusú leszedő mágnes passzol.

Leszedő mágnes típusok

Az egyik legelterjedtebb típus a szuper-záras mély furatú leválasztó mágnes. Ezzel a leválasztóval az UFÓ típusú kemény áruvédelmi címkéket tudjuk hatékonyan gyorsan nyitni.

címke leszedő mágnesáruvédelmi kemyény címke picco tag

A következő, szintén elterjedt típus a ‘golf tag’ leszedő mágnes, mely hamutál alakú, az áruvédelmi címke formájához igazodik a leszedő íve. Pontos mérnöki munka eredményeként a mágnese tér pontos irányítottságával nyitja ki az etikett címkét.

áruvédelmi leszedő golf tag áruvédelmi etikett címke

Stop-Lock nyitó mágneses leválasztó

stoplock leszedő stoplock áruvédelmi eszköz kampóra

A bliszteres termékek, melyeket terméktartó tüskéken tartanak a boltokban, könnye levehetők és eltulajdoníthatók. Ezt megakadályozva a StopLock eszköz meggátolja a termék levételét a tartóról, ezzel meghiúsítja a lopást. Az értékes termékek (borotvák, borotva pengék, parfümök, elektronikai termékek) esetén nagy károkat szenvedhet az üzlet éves szinten. Ezzel a filléres termékkel komoly profitot tarthatunk a vállalkozásnál.

Sensormatic leszedő a mechanikus áruvédelmi címkék között elég gyakori típus. Főleg az OUTLET és használtruházati cíkkeket látják el Sensormatic tag típusú kemény áruvédelmi címkékkel.

sensormatic leszedősensormatic csipogó

A legelterjedtebb leszedő mágnes fajták a magyar kiskereskedelemben a teljesség ige nélkül. A fent említett nyitó szerkezeteket és áruvédelmi etikett címkéket web-áruházunkban és telephelyünkön is megvásárolhatja.

 

 

 

 

www.amersec.com

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.