Áruvédelmi kapu

Fejlett áruvédelmi redszereink

Áruvédelmi rendszerek Áruvédelmi RF antennák Áruvédelmi AM antennák

Az Amesrsec antennái szinte mindenütt megtalálhatóak a földön, Dél-Amerikától Európán át Új Zélandig. Több tízezer letelepített áruvédelmi rendszerrel büszkélkedhet. Magyarországon cégünk 2008 óta telepíti, forgalmazza, szervizeli az Amersec antennákat és áruvédelmi rendszereket. Van megoldásunk ruházati-, barkács-, horgász-, autófelszerelés-, gyógynövény-, patika-, mezőgazdasági-, élélmiszerüzletekben szerte az országban és határainkon túl is Romániában és Szlovákiában.

Áruvédelmi rendszerek fajtái:

  • RF 8,2 Mhz Amersec elektronikus áruvédelmi rendszerek modern rádió frekvencián működő áruvédelmi címkék felderítésére szolgálnak, legyenek azok látható, vagy rejtett helyen elhelyezve a megvédendő áruféleségen. Minőségi lopásgátló címkéink szinte 100 százalékos védelmet nyújtanak a felcímkézett termékeknek. A használatos öntapadós áruvédelmi címkék minimális ajánlott mérete 3×4 cm. Kemény címkék esetén 3 cm átmérő javasolt. Monó áruvédelmi antenna használata esetén a 3×4 cm méretű áruvédelmi címkét elektromos környezettől függően 60-80 cm távolságban tudja detektálni a kapu, míg 5×5 cm áruvédelmi címke alkalmazásakor ez a távolság akár 110 cm is lehet. Ekkor egy darab antennával egy több mint 2 méter széles kijárat lefedés is lehetséges. A rendszer előnye a kisebb bekerülési költség, minőségi felderítési képesség, gyors megtérülés. Hátránya a viszonylag nagy címke méret, mely korlátozza az áruféleségek címkézhetőségét.
  • AM 58KHz akkuszto magnetikus áruvédelmi rendszerek ultarhangon működő mágneses rendszerek. Rejtett és látható címkék detektálására használhatók. Az öntapadós áruvédelmi ‘DR’ címkék mérete kisebb mint az RF rendszerek esetében 1×4 cm, ezért több áruféleség esetében használható. Mono antennával elektromos környezettől függően akár oldalanként 90 cm detektálási távolság is elérhető, tehát egy 180 cm széles kijárat is lefedhető. AM rendszer esetén is használhatunk kemény címkéket. Címke fajtától függően oldalanként akár 120-150 cm detektálási távolságot is elérhetünk. A rendszer előnye a kis címkeméret, sok árucikkre el tudjuk helyezni. Hátránya a viszonlag magas ár, ennek ellenére hamar megtérülhet.

Aluprofi 30 rádiófrekvenciás elektronikus lopásmegelőző rendszer

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.